11 Δεκ 2017
One σχόλια

Δείτε τι μας έρχεται: Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρώπη

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρώπη
Νεκροί και ακυρώσεις πτήσεων


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρώπη με πολλές πόλεις να έχουν «ντυθεί» στα λευκά.

Προβλήματα και καθυστερήσεις παρατηρούνται σε αεροπορικά και σιδηροδρομικά δρομολόγια με τους ταξιδιώτες να ταλαιπωρούνται επί ώρες. Εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης εκατοντάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί.

Γερμανία: Δύο νεκροί – Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν

Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός στη Γερμανία με τις αρχές να επισημαίνουν ότι οι δύο άτυχοι άνδρες έχασαν τη ζωή τους από πτώση δέντρων εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Γαλλία: Προσάραξε φεριμπότ με 300 επιβάτες

Τύχη βουνό είχαν χτες επιβάτες ενός φεριμπότ στη Γαλλία. Το πλοίο, που μετέφερε περισσότερους από 300 επιβάτες, εξώκειλε την Κυριακή στο λιμάνι του Καλαί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Βρετανία: Σφοδρή χιονόπτωση κλείνει τα σχολεία

Στην απέναντι πλευρά της Μάγχης, ματαιώθηκαν ορισμένα σιδηροδρομικά δρομολόγια, ακυρώθηκαν πτήσεις και αναβλήθηκε ένας αγώνας ράγκμπι λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι πολλά σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Πορτογαλία: Μια γυναίκα νεκρή

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και δυο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας – σφοδροί άνεμοι και καταιγίδες κατά τόπους – που έπληξε χθες τη βόρεια Πορτογαλία, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία.

Ισπανία: Ισχυροί άνεμοι και σφοδρές χιονοπτώσεις

Ισχυροί άνεμοι και σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν και την Ισπανία. Η μετεωρολογική υπηρεσία της ιβηρικής χώρας εξέδωσε το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια ασφάλεια θεωρούνται οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι φτάνουν ακόμη και στα 120 χλμ/ώρα.

Ελβετία: Ακυρώθηκαν 80 πτήσεις από και προς την Ζυρίχη

Ογδόντα πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Ζυρίχης ακυρώθηκαν χθες εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και των σφοδρών ανέμων.

Διάβασε περισσότερα στο: pentapostagma.gr

1 σχόλια:

 
Toggle Footer
Top