30 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Πράξη ανθρωπιάς από την Αστυνομία προς τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ηλεία: Πράξη ανθρωπιάς από την Αστυνομία προς τους πυρόπληκτους της Αττικής
Συγκέντρωση και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής, έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.


Οι αστυνομικοί συγκεκριμένα συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη  με σκοπό την ανακούφιση των ανθρώπων που βίωσαν την καταστροφή και την απόγνωση από τις φονικές πυρκαγιές.

Σχετικά  με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Σωτ. Παπασωτηρίου τόνισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι η ελάχιστη απέναντι στους ανθρώπους που έχασαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα από τη λαίλαπα της φωτιάς.

Εξάλλου  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος υπογράμμισε ότι η Ένωση ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς και αλληλεγγύης, προέβη  στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικού υλικού, ενώ συγχρόνως κάποιοι αστυνομικοί προχώρησαν και σε αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα.

Σε συνεργασία με την Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής, τα συγκεντρωθέντα είδη μεταφέρθηκαν  στον χώρο συγκέντρωσης  αλληλοβοηθείας  στην Ραφήνα.



Πηγή: ilia.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top