17 Αυγ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: «Ξέμειναν» από ρεύμα σε Φρίξα και Σκιλλουντία

Ηλεία: «Ξέμειναν» από ρεύμα σε Φρίξα και Σκιλλουντία
Σοβαρό πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες οι κάτοικοι στα χωριά Φρίξα και Σκιλλουντία


καθώς  τόσο την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ανήμερα  (15Αυγουστου) αλλά και χθες σημειώθηκαν εκτεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης.

Οι κάτοικοι των δύο χωριών προσπάθησαν επανειλημμένα να επικοινωνήσουν με την ΔΕΗ ωστόσο το πρόβλημα συνεχιζόταν.

Χθες για αρκετοί ώρα οι κάτοικοι των χωριών έμειναν για μία ακόμα φορά χωρίς ρεύμα ενώ ηλικιωμένοι οι οποίοι χρειάζονταν οξυγόνο χρειάστηκε να μεταβούν στο Νοσοκομείο καθώς ήταν σχεδόν αδύνατη η παραμονή στις οικίες τους.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος από την πρώτη στιγμή έγινε η ενημέρωση της ΔΕΗ ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν λύθηκε με την πρώτη επίσκεψη του συνεργείου «Πράγματι οι δημότες μας αντιμετώπισαν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, ωστόσο όπως φάνηκε δεν επιλύθηκε άμεσα από τα συνεργεία της ΔΕΗ.

Επικοινωνήσαμε κι εμείς, ωστόσο το τηλέφωνο μας συνδέει με την Αθήνα όπου δεν γνώριζαν να μας πουν το τι ακριβώς είχε γίνει.

Τα χωριά μας έμειναν χωρίς ρεύμα σε μέρα που δεν είχαμε κακοκαιρία για να πούμε ότι σημειώθηκε βλάβη λόγω κάποιου κεραυνού.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν λίγο περισσότερο καθώς χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο της Κρέστενας για να τους χορηγηθεί οξυγόνο.

Πρόβλημα υπήρχε και στην κατασκήνωση της Φρίξας όπου αυτή τη περίοδο υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά.

Ελπίζουμε ότι άμεσα το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και να μην έχουμε συνέχιση των προβλημάτων» τόνισε ο Σ. Μπαλιούκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα τα συνεργεία της ΔΕΗ φαίνεται ότι εντόπισαν και κατάφεραν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να δοθεί και πάλι ρεύμα στα χωριά Φρίξα και Σκιλλουντία.

Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top