15 Ιουν 2011
0 σχόλια

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι κουκουλοφόροι προβοκάρουν τη συγκέντρωση Πεδίο μάχης πάλι το Σύνταγμα Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί και πάλι η Πλατεία Συντάγματος , καθώς εκατοντάδες κουκουλοφόροι συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και με τους Αγανακτισμένους , οι οποίοι βλέπουν ότι η μεγάλη συγκέντρωσή τους προβοκάρεται. Οι συγκρούσεις είναι σφοδρές, καθώς οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποιούν βόμβες μολότοφ , ρόπαλα και πέτρες, ενώ τα ΜΑΤ απαντούν με δακρυγόνα και ξύλο .

Μεγάλες ζημιές καταγράφονται ήδη σε κτίρια, αυτοκίνητα, υπάρχουν ήδη 8 τραυματισμοί διαδηλωτών και ενός αστυνομικού, οι οποίοι νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ ένταση υπήρξε και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου όπουδιαδηλωτής έσπασε τον αστυνομικό κλοιό για να συλληφθεί στη συνέχεια .


Η συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100.000 πολίτες κινδυνεύει με διάλυση λόγω των επεισοδίων, τα οποία ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η συμμετοχή σήμερα στη συγκέντρωση ήταν από νωρίς πολύ μεγάλη .

Μία λαοθάλασσα δημιουργήθηκε γύρω από το κτήριο της Βουλής , αν και λόγω των επεισοδίων πολλοί διαδηλωτές έχουν οπισθοχωρήσει .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top