11 Ιουλ 2011
0 σχόλια

Νεοτερα απο τις Εκρήξεις στη ναυτική βάση στο Ζύγι της Κύπρου

Λάρνακα, Κύπρος Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 06:00 τη Δευτέρα στη ναυτική βάση στην περιοχή Ζύγι μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας στην Κύπρο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες. 

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ είναι έντονη η μυρωδιά καμένου στην περιοχή. Λόγω της έκρηξης, υπάρχει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της Κύπρου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, κάτοικοι της περιοχής άκουσαν εκκωφαντικό θόρυβο από εκρήξεις και είδαν στον ουρανό ένα μεγάλο μανιτάρι καπνού. 

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη ναυτική βάση υπήρχαν 98 κιβώτια πυρίτιδας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δύο εξ αυτών πήραν φωτιά, από άγνωστη αιτία. Η φωτιά μεταδόθηκε και στα υπόλοιπα κιβώτια, προκαλώντας τις ισχυρές εκρήξεις. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν απέκλεισε να υπάρχουν τραυματίες στη ναυτική βάση. Η αστυνομία έχει μπλοκάρει την έξοδο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού και τα μόνα οχήματα που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο είναι ασθενοφόρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top