27 Σεπ 2011
0 σχόλια

Στο πλευρό των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων η ΝΔ

Τη στήριξη της ΝΔ στο «δίκαιο αίτημα» των συμβασιούχων του Δήμου της Αθήνας για παραμονή στην εργασία τους εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του κόμματος, Ν. Νικολόπουλος. 

Τα προβλήματα των συμβασιούχων βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Λυκουρέντζου, παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος πρόκειται για «εργαζόμενους έμπειρους, αναγκαίους για το έργο του Δήμου, με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας και όχι για νέες προσλήψεις». 

Η απόλυσή τους θα έχει κόστος για την ποιότητα των υπηρεσιών του Δήμου και με κάθε τρόπο, πρέπει να αποφευχθεί, τόνισε. «Τα σχέδια - σύμφωνα με καταγγελία - απομάκρυνσής τους από το Δήμο και αντικατάστασής τους από άλλους εκλεκτούς, που θα φέρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι απαράδεκτα και τα καταδικάζουμε», υπογράμμισε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, καλώντας παράλληλα τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη να σεβαστεί τη δέσμευσή του και να προωθήσει τη ρύθμιση για την παραμονή των εργαζομένων στο Δήμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top