30 Σεπ 2011
0 σχόλια

ΗΛΕΙΑ: Συλλήψεις για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθη, χθες (29-9-2011) το βράδυ στη Γαστούνη Ηλείας στην Γαστούνη Ηλείας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, οι Αστυνομικοί στάθμευσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος και σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν και κατέσχεσαν μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. 2) Συνελήφθη, χθες (29-9-2011) το βράδυ στην Βάρδα Ηλείας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 80 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και άσκοπους πυροβολισμούς. 

Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Βάρδας, ο δράστης ενεργούσε άσκοπους πυροβολισμούς. Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο και πέντέ φυσίγγια.

Dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top