30 Μαΐ 2012
0 σχόλια

Ο τάφος του Elvis Presley σε δημοπρασία



















Οι απανταχού fan της βελούδινης φωνής του Elvis Presley έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού, έχουν την ευκαιρία, όσοι διαθέτουν αρκετά χρήματα τουλάχιστον, να αποκτήσουν το δικαίωμα να ταφούν εκεί όπου τοποθετήθηκε αρχικά η σορός του Βασιλιά πριν μεταφερθεί στην Graceland. Στο σφυρί βγαίνει η κρύπτη όπου αναπαύθηκε αρχικά ο ίδιος ο Βασιλιάς του Rock' n' Roll, στο πολυτελές μαυσωλείο από γρανίτη του Κοιμητηρίου Forest Hill στο Μέμφις, όπου το σώμα του Elvis παρέμεινε για δυο μήνες μετά το θάνατό του, το 1977.


Η δημοπρασία θα γίνει από την εταιρεία Julien Auctions, στις 23 και 24 Ιουνίου και όποιος αποφασίσει να δώσει προσφορά, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ως τιμή έναρξης έχουν οριστεί τα 100.000 δολάρια. "Έχει μεγάλη ζήτηση και παίρνουμε προσφορές από όλο τον κόσμο", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Julien Darren, που πιστεύει ότι είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί νέο ρεκόρ.

Αν σκεφτείς ότι μια τρίχα από τα μαλλιά του Presley πωλήθηκε πρόσφατα έναντι 4.000 δολαρίων και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου 6.000 δολάρια, ένα νέο ρεκόρ δεν είναι καθόλου απίθανο. Και μπορεί η ιδέα να ακούγεται μακάβρια σε πολλούς, ο Julien Darren όμως επιμένει ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος να νιώσεις κι εσύ μέρος της ιστορίας της pop κουλτούρας.

ΠΗΓΗ Sigma Live

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top