30 Νοε 2012
0 σχόλια

Παγκόσμια διάκριση: Το δεύτερο καλύτερο λιμάνι στον κόσμο είναι του Ηρακλείου


Μια παγκόσμια διάκριση για το λιμάνι του Ηρακλείου, που το φέρνει στη 2η θέση παγκοσμίως χαροποιεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής!
Μια ανάσα απόσταση «χωρίζει» το λιμάνι της Νέας Υόρκης από αυτό του Ηρακλείου, που βραβεύτηκε χθες ως δεύτερο καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στον κόσμο, στο πλαίσιο της έκθεσης κρουαζιέρας «Seatrade Med 2012».
Αυτή μάλιστα, ήταν η δεύτερη κατά σειρά διάκριση του Λιμανιού του Ηράκλειου και του Πρόεδρου του Γιάννη Μπρα, αφού πρόσφατα διακρίθηκε με την δεύτερη θέση στον «Εθνικό Διαγωνισμό Αριστείας Έργων» που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 26ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Project Management της Παγκόσμιας Ένωσης Διαχείρισης Έργων (International Project Management Assosiation) που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη στο τέλος Οκτωβρίου.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μπρας Γιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Οι άλλοι δυο τελικοί διαγωνιζόμενοι ήταν το Λιμάνι Κρουαζιέρας της Νέας Υόρκης (NY Cruise Port, USA), που έλαβε το πρώτο βραβείο και το Λιμάνι της Καρθαγένης (Port of Cartagena, Spain) που έλαβε το τρίτο.

http://www.star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top