29 Νοε 2012
0 σχόλια

ΠΥΡΓΟΣ: Έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ στην Ε.Ο. Πύργου - Πατρών - Μεγάλες ζημιές απο ανεμοστρόβιλο


Μεγάλες ζημιές στην Ε.Ο. Πύργου ζημιές απο τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο και την έντονη βροχόπτωση που συνέβη σήμερα Πέμπτη, τις μεσημεριανές ώρες στην πόλη του Πύργου και την ευρύτερη περιοχή.
Συνεργείο της ΔΕΗ καθώς και η Π.Υ. Πύργου έχει μεταβεί στο ύψος της διασταύρωσης Λασταιϊκων (κοντά στην επιχείρηση Παναγούλης) αλλά και στην διασταύρωση του Αγ.Ιωάννη ώστε να απομακρύνει κομμένες κολώνες της ΔΕΗ καθώς πραγματικά είναι στον "αέρα" με μεγάλο κίνδυνο.

Νεότερα:
Καταστροφές και στο άσυλο ανιάτων ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ καθώς έχουν αποξηλωθεί κεραμίδια απο μέρος της σκεπής και έχουν προκληθεί ζημιές στην κατασκευή της σκεπής.
Αρκετές λαμαρίνες απο κατασκευή που υπήρχε στο χώρο μεταφέρθηκαν με τον αέρα πολλά μέτρα, στον δρόμο.

Νεότερα:
Στην περιοχή του ΔΔ Αγ. Ιωάννη Πύργου κοντά στην Ε.Ο Πύργου - Κατακόλου, στο ύψος του πρώην κτήματος Ευθυμίου έχουν πραγματοποιηθεί καταστροφές σε ελαιώνες. Έχει ξεριζώσει αρκετά ελαιόδενδρα (φωτο) και έχουν σημειωθεί καταστροφές σε ηλιακούς θερμοσίφωνες που υπήρχαν στις ταράτσες σπιτιών.

Νεότερα (18.30 μμ)
Ο ανεμοστροβιλος έπληξε κυρίως την περιοχή των Λαστείκων κοντά στην Ε.Ο Πύργου - Πατρών, την συνοικία Τραγανό Πύργου και το ΔΔ του Αγίου Ιωάννη κοντά στον δρόμο Πύργου - Κατακόλου.
Μέχρι και αυτή τηνώρα υπάρχουν κάποιες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Πολλά ελαιόδεντρα ξεριζώθηκαν απο τον δυνατό ανεμοστρόβιλο στην περιοχή των ΔΔ Ανεμοχωρίου και  Αλφειούσας του Δήμου Πύργου.
Και να σκεφθεί κανείς ότι σε λίγεςημέρες θα άρχιζε το μάζεμα της ελιάς. Πολλοί ελαιοπαραγωγοί έχουν υποστεί σοβαρότατες οικονομικές ζημιές.


iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top