30 Απρ 2013
0 σχόλια

Αυτή είναι η καταγγελία της ΑΕΚ για τον Αρη

Ζητάει αποβληθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την 4η αγωνστική του πρωταθλήματος όταν και έκανε την προσφυγή στο άρθρο 99 και παραθέτει δεδικασμένα άλλων ομάδων

Την καταγγελία της ΑΕΚ εναντίον του Αρη αποκαλύπτει η ιστοσελίδα soccerplus.gr. Διαβάστε το άρθρο και δείτε τα αντίγραφα όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα: Η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Αρης και έγινε προς το ΔΣ της ΕΠΟ προς το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ με κοινοποίηση στον ποδοσφαιρικό της ΕΠΟ και την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ στις 25/4.


Εκτείνεται σε έξι σελίδες και βασίζεται στο άρθρο 2 του καταστατικού της ΕΠΟ (σκοπός της ομοσπονδίας είναι να προασπίζει και να ενισχύει τα συμφέροντα όλων των ασχολούμενων με το άθλημα του ποδοσφαίρου) και το άρθρο 35 του ΚΑΠ που απαγορεύει σε κάθε περίπτωση την προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια.

Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι η ΠΑΕ Άρης από τις 20/9/2012 «έχει προσφύγει στο Πολυμελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης καταθέτοντας αίτηση υπαγωγής σε διαδικασία εξυγίανσης στην οποία έχει υποβάλλει και εις βάρος της απαιτήσεις πρώην ποδοσφαιριστών της που απορρέουν από τελεσίδικες και εκτελεστέες αποφάσεις των επιτροπών επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ aek365.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top