15 Ιουν 2013
0 σχόλια

Πύργος: Διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 street στις 28-29 και 30 Ιουνίου

Δηλώσεις συμμετοχής έως 21 Ιουνίου

Η Δημοτική Κοινότητα Πύργου και Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου - τμήμα Μπάσκετ , διοργανώνουν 3ήμερο τουρνουά 3on3 street basketball στο αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας στις 28-29-30 Ιουνίου, έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση και την διαμόρφωση του αθλητικού κέντρου, καθώς και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Πύργου ως παράλληλη δράση.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και συμβάλλουν ενεργά, φορείς, πολίτες και επιχειρήσεις της πόλης.

Ήδη στο χώρο έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί κάποιες εργασίες ώστε να βελτιωθούν τόσο τα υπάρχοντα γήπεδα μπάσκετ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες , όσο και ο περιβάλλοντας χώρος. Για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση από τους κατοίκους της πόλης για το διάστημα όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης των γηπέδων. Ωστόσο οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά ώστε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν γίνεται η δυσλειτουργία αυτή.


Τέλος ζητούμε από όλους τους πολίτες και κυρίως την νεολαία που επισκέπτεται το αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας να διαφυλάξει την προσπάθεια αυτή που γίνεται και να αποτρέψει κάθε φαινόμενο βανδαλισμού στο συγκεκριμένο χώρο. Στόχος μας είναι το προσεχές Τουρνουά να αποτελέσει θεσμό και το έναυσμα για παρόμοιες δραστηριότητες με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και για όποιον επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε:

email: tournouabasketpyrgos@outlook.com

και στα τηλέφωνα: 6976998062, 6994500400.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top