5 Ιουν 2013
0 σχόλια

Το πικρό λικέρ ελιάς από την Κρήτη που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό


Η οικονομική κρίση ανάγκασε πολλούς, προκειμένου να βρουν διέξοδο στην ανεργία, να επιστρέψουν στην επαρχία και να ασχοληθούν με τη γη. 

Εκμεταλλευόμενοι τους καρπούς της με φαντασία και ενεργοποιώντας το επιχειρηματικό τους ταλέντο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν τελικά να φτιάξουν προϊόντα τα οποία κάνουν θραύση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το λικέρ ελιάς της Καίτης Ντιναπόγια.

Η κυρία Ντιναπόγια λίγο μετά τα 50 της, όπως σημειώνει ο ιστότοπος Newsit είδε τη ζωή της να αλλάζει αιφνιδιαστικά. Τότε έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί πιο ενεργά με αυτό που της άρεσε πραγματικά, δηλαδή τις ομορφιές της φύσης. 

Αρχισε να μαζεύει λουλούδια, βότανα και να φτιάχνει λικέρ από φρούτα. Ενα από αυτά τα λικέρ, το οποίο ήταν λίγο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, κάνει θραύση στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το λικέρ αυτό είναι κατασκευασμένο από τον καρπό της ελιάς.

Το λικέρ αυτό, με την ελαφριά πικρή γεύση, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη και έκανε θραύση.

Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top