30 Αυγ 2013
One σχόλια

ΝΕΟΤΕΡΟ: 4 νεκροί στη Μεγαλόπολη - Ξεκληρίστηκε οικογένεια από την Αρκαδία

Στο πένθος βυθίστηκε η Μεγαλόπολη εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο 4 άνθρωποι.

Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν κατά την επιστροφή τους από πανηγύρι το αυτοκίνητο τους ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε σε γκρεμό 4ο μέτρων στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.


Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί σύμφωνα με το eleutheriaonline.gr νας 55χρονος άνδρας, συνταξιούχος της ΔΕΗ, η 48χρονη σύζυγός της, δημοτική υπάλληλος, και οι δύο γονείς της, ηλικίας 68 ετών η μητέρα και 80 ετών ο πατέρας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ koolnews.gr

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Σταυρό Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στο 26,2 χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης-Μεγαλόπολης.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος και στο οποίο επέβαιναν η γυναίκα του και τα πεθερικά του, εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία και κατακρημνίστηκε σε χαράδρα βάθους σαράντα περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού καθώς και των τριών ακόμα επιβατών του οχήματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφαν από πανηγύρι στη Δόριζα στη Μεγαλόπολη όπου και κατοικούσαν.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν ύστερα από αναζήτηση της Αστυνομίας το πρωί της Πέμπτης, την οποία ειδοποίησαν οι συγγενείς των θανόντων καθώς ανησύχησαν για την εξαφάνισή τους, δίχως να γνωρίζουν την τραγική εξέλιξη που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Για την ανάσυρσή τους χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης.

 Πηγή: kafeneio.megalopolis.gr - patrisnews.com

1 σχόλια:

 
Toggle Footer
Top