12 Οκτ 2013
0 σχόλια

Ηλεία: 28η Εμποροπανήγυρης Στρεφίου Και φέτος κόντρα στην κρίση

Οι τελευταίες πινελιές στο χώρο της εμποροπανήγυρης Στρεφίου, μπαίνουν σήμερα ενώ ξεκινά σταδιακά τη λειτουργία του, έως τα επίσημα εγκαίνια της ερχόμενης Δευτέρας. 

Οι περισσότεροι εκθέτες χθες και σήμερα βρίσκονται στις θέσεις τους, ενώ οι τελευταίοι αναμένεται να φτάσουν απο άλλα πανηγύρια όπου συμμετέχουν το βράδυ της Κυριακής.

Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης είναι η μείωση των τιμών για τους μικροπωλητές που αναζήτησαν ένα πάγκο στην εμποροπανήγυρη, αφού ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας δέχθηκε το αίτημά τους. Έτσι οι τιμές «έπεσαν» κατά 15 %.


Εκ των διοργανωτών η Κασσιανή Λαγανά, μίλησε για τη φετινή εμποροπανήγυρη, εκφράζοντας πρώτα τις ευχαριστίες για την μείωση των τιμών ενοικίασης προς τη δημοτική αρχή.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, που μείωσαν το κόστος ενοικίασης των θέσεων για τους πάγκους των μικροπωλητών, κατά 15%. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο όπου μαστίζει η κρίση. Έτσι και οι μικροπωλητές θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τις τιμές, να πουλήσουν φθηνότερα και να μείνει ικανοποιημένος και ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα εδώ> eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top