12 Οκτ 2013
0 σχόλια

Ζέστες με 30άρια σήμερα - Η πρόβλεψη του καιρού

Λιακάδα σήμερα σε όλη τη χώρα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα κεντρική και βόρεια και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, που θα φτάσει ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου.  

Σε Μακεδονία-Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και θερμοκρασία από 14 ως 27 βαθμούς.
 

Σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις, τοπικές ομίχλες το πρωί στην Ήπειρο και θερμοκρασία από 15 ως 28 βαθμούς. Στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια και θερμοκρασία ως τους 30 βαθμούς.   Λιακάδα σε Κυκλάδες και Κρήτη με ανέμους Δ-ΒΔ 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς.   Λιακάδα και σε νησιά Αιγαίου και Δωδεκάνησα με θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-4 Μποφόρ και στα νότια 6 Μποφόρ.   Στην Αττική λιακάδα με ανέμους μεταβλητούς 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 ως 29 βαθμούς.   Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και θερμοκρασία από 15 ως 26 βαθμούς.

Πηγή: lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top