31 Ιαν 2014
0 σχόλια

Ηλεία: Οικογένεια στη Νέα Μανωλάδα ζει σε λυόμενο «ντυμένο» με νάιλον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδε τη ζωή και τα όνειρά της να «καταπλακώνονται», από τον σεισμό του 2008, κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού της, στη Νέα Μανωλάδα. 

Με δύο ηλικιωμένους ωστόσο γονείς που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας και με έναν γιο που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση, η κα. Αγγελική Α. Νικολακοπούλου δεν έχασε την ελπίδα της. Συγκεντρώνοντας τα τελευταία αποθέματα του κουράγιου της ρίχτηκε στη «μάχη» να ξαναφτιάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Όλες οι προσπάθειές της ωστόσο, έπεσαν στο κενό.

Πέντε και πλέον χρόνια μετά, η καθημερινότητα της οικογένειας είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μέσα σε αυτή την πενταετία, η κα. Νικολακοπούλου έχασε τη μητέρα της και τα προβλήματα υγείας του 81χρονου πατέρα της επιδεινώθηκαν.


Μια πενταετία τώρα, η οικογένεια ζει σε ένα μικρό λυόμενο, το οποίο «έντυσε» με νάιλον προκειμένου να προστατευτούν από το κρύο του χειμώνα… Το μοναδικό όνειρο της οικογένειας; Να ξαναδούν το σπίτι τους χτισμένο!

«Από τον σεισμό του 2008 μέχρι σήμερα παραμένουμε χωρίς σπίτι, όταν όλοι οι υπόλοιποι κατάφεραν να τα ξαναφτιάξουν» είπε στην εφ. «Πατρίς» η κα. Αγγελική Νικολακοπούλου και συνέχισε: «Αμέσως μετά το σεισμό ξεκινήσαμε και εμείς τις διαδικασίες στον ΤΑΣ του Πύργου προκειμένου να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας.

Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα στο περιουσιακό καθεστώς του οικοπέδου που βρισκόταν το σπίτι, αλλά το λύσαμε δικαστικά μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. Από εκεί πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τότε όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο εδώ: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top