26 Φεβ 2014
0 σχόλια

Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε ευρύ κύκλωμα ναρκωτικών! - 18 συλλήψεις, πάνω από 80 οι ύποπτοι

Μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μεσσηνία ξεκίνησε να ξηλώνει από την Τρίτη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. 

Με ταυτόχρονες εφόδους σε σπίτια υπόπτων σε όλο το νομό, μέχρι το βράδυ οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει 18 άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά περισσότεροι από 80 ύποπτοι.

Μεταξύ τους ακούγεται ότι υπάρχουν και άτομα υπεράνω υποψίας, όπως απόστρατοι και υπηρετούντες σε σώματα ασφαλείας. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης είχαν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλη ποσότητα χασίς, μικροποσότητες κοκαΐνης και όπλα.


Την υπόθεση δούλευαν πολλούς μήνες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με άκρα μυστικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη σύλληψη των υπόπτων ήρθαν στη Μεσσηνία ενισχύσεις από τις αστυνομικές διευθύνσεις των γειτονικών νομών.

Η επιχείρηση έγινε υπό τις οδηγίες του γενικού διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου υποστράτηγου Ηλία Γεωργόπουλου και του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχου Βασίλη Γεωργακόπουλου. Τα αποτελέσματα της επιχείρησης αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως σήμερα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr
Πληροφορίες: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top