30 Απρ 2014
0 σχόλια

ΑΟΛΑΠ - 35ο Ολυμπιακό ράλι: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο αγώνα

Ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στο Νομό, που αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι το Ολυμπιακό ράλι, αγώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Φέτος η διεξαγωγή του, που αποτελεί και τον τρίτο γύρο του κορυφαίου θεσμού που προσμετράται ως η 35η διοργάνωση γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 3 (τεχνικός έλεγχος και εκκίνηση) και 4 Μαΐου (ο κύριος αγώνας).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η φετινή «μάχη» θα αποτελείται από πέντε ειδικές διαδρομές.


Συγκεκριμένα τα πληρώματα θα τρέξουν τρεις φορές στην ειδική «Λάλα» και δύο στην «Φολόη». Το μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων είναι 80 χιλιόμετρα, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα 159.

Ο αριθμός των Συμμετοχών έφτασε τις 29 και μάλιστα ανάμεσα στους Συμμετέχοντες είναι μεγάλα ονόματα των Ράλι (Η επίσημη ανακοίνωση του καταλόγου αναμένεται τις προσεχείς ώρες).

Οι Φίλαθλοι του αθλήματος που θα κατακλύσουν τις ΕΔ της Φολόης και του Λάλα θα απολαύσουν το πλούσιο θέαμα που το Ολυμπιακό Ράλι ξέρει να προσφέρει. Όλοι ραντεβού στις Ειδικές Διαδρομές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 3 Μαΐου στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ» του Πύργου (από 15:30 έως 19:00). Το βράδυ της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 21:00 θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Service area βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο κέντρο του Λάλα δίπλα από το Δημαρχείο.

Τέλος, η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 09:00 στην έξοδο του Service area μπροστά από το Δημαρχείο του Λάλα ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Ολυμπίας στις 14:10.

Με πληροφορίες από την: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top