27 Απρ 2014
0 σχόλια

Ηλεία: «Έσβησε» 57χρονος σε τραπέζι γάμου στο Λεβεντοχώρι

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής τραπέζι γάμου σε κέντρο διασκέδασης στο Λεβεντοχώρι.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, λίγο μετά τη μία, ένας 57χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κάθισε στο τραπέζι έχοντας μόλις σταματήσει να χορεύει.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκομένους.


Παρά το αρχικό σοκ, προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ ειδοποιήθηκε γιατρός που βρισκόταν κοντά στο κέντρο, ο οποίος έτρεξε αμέσως να παράσχει τις πρώτες βοήθειες με μαλάξεις.

Μερικά λεπτά αργότερα, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες  των γιατρών να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στην καρδιά.

Έκανε το ταξίδι μόνο για τον γάμο!

Ο άτυχος 57χρονος, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, ήταν κάτοικος εν ζωή Αθηνών, αλλά τα τελευταία χρόνια περνούσε αρκετό από τον χρόνο του στο Λεβεντοχώρι, το οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα.

Πριν από τρεις ημέρες αναχώρησε για Αθήνα και επέστρεψε στο Λεβεντοχώρι προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης οικογενειακών φίλων, ταξιδεύοντας μάλιστα από τα ξημερώματα για να προλάβει το μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος αντιμετώπιζε στο παρελθόν καρδιολογικά προβλήματα, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδίας (by pass), ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ είχε αποκτήσει και εγγόνια.

Πέπλο πένθους στο Λεβεντοχώρι

 Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 57χρονου βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Λεβεντοχωρίου, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ ο κόσμος που βρισκόταν στο τραπέζι του γάμου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Οι στενοί του φίλοι από το Λεβεντοχώρι, που βρέθηκαν δίπλα του στο νοσοκομείο μέχρι και τη στιγμή που ξεψύχησε, ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ειδοποιήσουν τους οικείους του, μην έχοντας ακόμα και οι ίδιοι συνειδητοποιήσει πώς από το χαρμόσυνο γεγονός βρέθηκαν να βιώνουν ανείπωτη τραγωδία.

Το patrisnews.com εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top