25 Απρ 2014
0 σχόλια

ΗΛΕΙΑ: Μπήκε σε σχολείο, άνοιξε τους υπολογιστές και άρχισε να κάνει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Σε γραφείο προεκλογικής εξυπηρέτησης φτωχών ψηφοφόρων που επιθυμούσαν να λάβουν το περιβόητο κοινωνικό μέρισμα από το πλεόνασμα ... μετατράπηκε δημοτικό σχολείο στον δήμο Πηνειού Ηλείας , προκαλώντας τις έντονες και οργισμένες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας .

Την σοβαρή καταγγελία έκανε δημόσια και επώνυμα κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυς του πρωτοφανούς περιστατικού.


Όπως είπε ένας συνταξιούχος δάσκαλος πού είναι επίσημα υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές , μετέβη τις απογευματινές ώρες στο σχολικό συγκρότημα , άνοιξε σαν ...κύριος το γραφείο των διδασκόντων και μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκονταν εκεί προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους του προκειμένου οι τελευταίοι να λάβουν το κοινωνικό επίδομα.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών ο συνταξιούχος δάσκαλος αποχώρησε από το σχολείο κλειδώνοντας την πόρτα και απενεργοποιώντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Ζωή Βουρλούμη που ρωτήθηκε σχετικά , χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρή και πρωτοφανή και προανήγγειλε διερεύνηση του περιστατικού σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο.

Με πληροφορίες από το: dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top