13 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Με επιτυχία στην Ζαχάρω τα "Ανθεστήρια 14"

Πραγματικά η πόλη της Ζαχάρως  την Κυριακή ξεχείλισε από λουλούδια, χορό και νιάτα.

Τα «Ανθεστήρια 14» είχαν τεράστια επιτυχία. Πρώτα από όλα το έδειξε η συμμετοχή του κόσμου, που κατέκλεισε την πλατεία και τους γύρω δρόμους αλλά και ο αριθμός των  εκθετών  που πλησίασε τους  40, από την Ηλεία και τους όμορους νομούς  κι από το Φεναιό  ακόμα.


Η τέλεια οργάνωση και λειτουργία από την οργανωτική επιτροπή (Εμπορικός Σύλλογος και Εθελοντική Πολιτιστική Κίνηση «η Πολύμνια) αποτέλεσε τη μέγιστη σιγουριά της επιτυχίας. Όμως ο κύριος παράγοντας ήταν η μαεστρία του επιτελάρχη της γιορτής  Γιώργου Ζήρου και η καλλιτεχνική παρέμβαση της ζωγράφου Γιωργίας Δρακοπούλου.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία και η φιλοξενία μιας πολυπληθούς ομάδας από το μεγαλύτερο γραφείο Manager  για επενδύσεις , που έμειναν κατενθουσιασμένοι!

Εντύπωση έκαναν οι τιμητικές στιγμές για τον Ολυμπιακό της Ζαχάρως  που στέφθηκε πρωταθλητής στη Β΄ κατηγορία του νομού και ξανά σκορπά συγκίνηση και ενθουσιασμό στην πόλη μας αλλά και η τιμή που αποδόθηκε δικαίως στον κολοσσό της πολιτιστικής παράδοσης στη Ζαχάρω, Βαγγέλη Παπαδάκη.

Η γιορτή άνοιξε το απόγευμα με ελληνικούς χορούς από μικρούς και μεγάλους μαθητές του δήμου Ζαχάρως, συνεχίστηκε με μουσική Τζαζ και έκλεισε με λαϊκό πρόγραμμα. Όλα ήσαν θαυμάσια και προκάλεσαν μεγάλο ενθουσιασμό .

Είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα!

Με πληροφορίες απο το: iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top