5 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Φοβού τους Δαναούς και …δημοπρατήσεις φέροντες! Το Πάτρα – Πύργος δια στόματος Χρυσοχοΐδη

Ο υπουργός υποδομών δήλωσε χθες από την Ηλεία σε προεκλογική φιέστα, ότι το τμήμα Πύργος- Πάτρα δημοπρατείται ως τις 30 Ιουνίου - "Εκτός" οριστικά το τμήμα Πύργος - Καλό Νερό θα "βολευτεί" με συντήρηση του υπάρχοντος οδικού δικτύου - Καλό Νερό – Τσακώνα 28 χλμ δρόμος παίρνει σειρά τέλη του 2014 και . . .  ζήσε Μάη μου!

Με… ημερομηνίες δημοπράτησης «εξπρές» και παράδοσης  του έργου της Ολυμπίας Οδού για το πολυσυζητημένο τμήμα που έχει εξαιρεθεί από την σύμβαση,  Πάτρας- Πύργου, ήρθε χθες στην Ηλεία, ο υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης για να παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση της ΕΛΙΑΣ για τις Ευρωεκλογές.


Με μια πρώτη στάση στο Επιμελητήριο Ηλείας, προχώρησε σε ανακοινώσεις,  μέχρι 30 Ιουνίου θα γίνει κατά τα λεγόμενά του η δημοπράτηση,  όπου ως δια μαγείας φάνηκε να έχει λυμένα όλα τα προβλήματα που δύο τουλάχιστον δεκαετίες έκαναν το έργο να καρκινοβατεί!

Μας έκανε μαθήματα… ανάπτυξης, μας τράβηξε το «αυτί» για τα σκουπίδια που αντίκρισε στην πόλη του Πύργου ( εκλογές έρχονται ας μην το ξεχνάμε οι προεκλογικές κορώνες είναι χρήσιμες θαρρεί για το κόμμα του)  και που τάχα δεν γνώριζε για ποιο λόγο βρίσκονταν εκεί βουνά, το κεντρικό κράτος περί άλλων τυρβάζει και μας είπε ότι ανάπτυξη δεν είναι μόνο τα έργα υποδομών είναι και ο σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Μας είπε δηλαδή κομψά τι τον θέλουμε τον αυτοκινητόδρομο  για τον οποίο χρόνια φωνάζουμε, όταν δεν μπορούμε να βολέψουμε τα σκουπίδια μας « γιατί τα πάντα είναι συνέργειες»!

Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ηλεία αν και διαθέτει σοβαρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, βρίσκετε στην τελευταία θέση της ανάπτυξης και βεβαίως έδωσε… φιλολογική και προκλητική απάντηση τριών σημείων- συστάσεων : Απουσιάζουν οι υποδομές,  το εξειδικευμένο δυναμικό και η ποιοτική διακυβέρνηση ! Ωσάν να μην είναι ο ίδιος υπουργός ανάπτυξης, ένας εκ των υπευθύνων μαζί με τις εκάστοτε κυβερνήσεις και τα μνημόνια για το χάλι της Ηλείας!!

Σε εκδήλωση λοιπόν στο Επιμελητήριο, που προηγήθηκε της πολιτικής προεκλογικής του εμφάνισης και ομιλίας στο ΙΟΝΙΟ, με κοινό τους βουλευτές του νομού- πλην της βουλευτού  κ. Έφης Σαλτάρη από το ΣΥΡΙΖΑ- τον περιφερειάρχη και ξανά υποψήφιο Απ. Κατσιφάρα, τον υπ. Περιφερειάρχη κ. Κατσανιώτη, τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη που παρέστη αργότερα στη συνέντευξη τύπου,   τους υποψηφίους δημάρχους Γ. Λιατσή και Τ. Αντωνακόπουλο κ.α καθώς και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηλείας αναφέρθηκε μαζί με τον Δ/ντή της εποπτεύουσας αρχή του έργου της Ολυμπίας Οδού Γιάννη Καρνέζη στις «λεπτομέρειες».

Μια από τα ίδια τα γνωστά που ξέραμε, διανθισμένα με ημερομηνίες για να πείσουμε τους «ιθαγενείς» ότι το θαύμα συντελείται αμέσως μετά τις εκλογές!

Λες και δεν γνωρίζουμε με ποιους ρυθμούς εκτελούνται στην Ελλάδα τα δημόσια έργα!

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top