9 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Ηλίθιος φαρσέρ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Εκκενώθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης και ο παραπλήσιος σταθμός του Μετρό μετά απόπροειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην ιστοσελίδα zougla.

Ο άγνωστος έδωσε περιθώριο 40 λεπτών, ωστόσο ο χρόνος παρήλθε χωρίς να υπάρξει έκρηξη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ η περιοχή πέριξ του Μουσείου αποκλείστηκε.


Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των αρχών.

Την ώρα του τηλεφωνήματος βρισκόταν σε εξέλιξη ημερίδα με θέμα "Τουρισμός: Μία Αναδυόμενη Αγορά".

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρέσβης της Γερμανίας Πέτερ Σόοφ.

Κατά τα φαινόμενα, ο άγνωστος πίσω από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής κατά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα ήταν φαρσέρ, ωστόσο η είδηση "διαχύθηκε" παγκοσμίως, καθώς το Associated Press μετέδωσε τηλεγράφημα με τα όσα είχαν συμβεί.

Όπως είναι γνωστό, οι περισσότεροι αλλοδαποί τουρίστες διαμένουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα, με βασικό σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Αυτή ειδικά την εποχή, όταν οι τουρίστες κλείνουν τα πακέτα των διακοπών τους, τέτοιου είδους ειδήσεις είναι ό,τι το χειρότερο για τη σημαντικότερη βιομηχανία της χώρας.

Αποφεύγουμε κάθε είδους σενάρια. Αυτός πάντως που το έκανε, εάν δεν είναι ύποπτος, σίγουρα δεν πρέπει να είναι περήφανος για τον τρόπο που σκέπτεται.

Πηγή: nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top