6 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Κόροιβος Αμαλιάδας: Σήκωσαν την Ηλεία… λίγο ψηλότερα!

Όταν ο Μέγας Ναπολέων πλησίασε τη νίκη στο Βατερλό, είπε στους αγγελιοφόρους του, «πηγαίνετε στο Παρίσι να πείτε ότι είμαστε κοντά, ή μάλλον, καλύτερα να πείτε ότι σχεδόν... τους νικήσαμε". 

Αυτό που βίωσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο κλειστό, ήταν μια εναλλαγή από την πανωλεθρία στο θρίαμβο. Και αν ο Μέγας Ναπολέων ηττήθηκε, ο Κόροιβος θριάμβευσε, βιώνοντας αυτά τα συναισθήματα, εναλλάξ, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί μόνο ο αθλητισμός επιφυλάσσει τέτοιες στιγμές.


Από τη χαρά στη λύπη και από τη λύπη στη χαρά. Μόνο στον αθλητισμό ένα σουτ στο στόχο, μπορεί να σε κατατάξει από τους θνητούς, στους αθάνατους!

Και βέβαια ο Σάκης Καρύδας, ο άνθρωπος που έβαλε αυτό το ιστορικό σουτ, το «3 hundsmillionshot», που θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι, αφού τόσα χρήματα (300.000 ευρώ), υπολογίζεται ότι θα αποφέρει στα ταμεία της ομάδας η συμμετοχή στην Α1.

Μάλιστα, ως παίκτης του Ηλυσιακού στην Α1, με δικό του τρίποντο στην εκπνοή, ο Σάκης Καρύδας, έχει και στο παρελθόν στερήσει την Α1 από την Καβάλα, σε ένα παιχνίδι για την παραμονή: «Δεν ξέρω, τι να πω. Μάλλον μου πάει η Καβάλα», ανέφερε λίγο μετά το φινάλε ο αρχηγός του Κοροίβου στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε περισσότερα στην: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top