5 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Αθανασία Κουσκουρή: Επίσημη πρεμιέρα από την Ανδρίτσαινα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη την Παρασκευή, (2-5-14), της υποψήφιας Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων  κ. Αθανασίας Κουσκουρή.

Και η αρχή έγινε συμβολικά από την ιστορική πρωτεύουσα της επαρχίας Ολυμπίας την πανέμορφη όλες τις εποχές Ανδρίτσαινα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την «ακριτική» Θεισόα (Λάβδα) και αργά το απόγευμα το ιστορικό Φανάρι.


Οι συμπολίτες μας παντού υποδέχτηκαν την κ. Κουσκουρή  και τους συνεργάτες της με αγάπη, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με τη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής που από την επόμενη των εκλογών λησμόνησε τις υποσχέσεις της και εγκατέλειψε αυτή την πανέμορφη και ιστορική περιοχή στην τύχη της.

Η κ. Κουσκουρή δήλωσε ότι από τις 19 Μαΐου 2014 με την ίδια στο τιμόνι του Δήμου, όλα αυτά αλλάζουν και ως Δήμαρχος θα είναι πάντοτε παρούσα και αρωγόςσε κάθε πρόβλημα.

-ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΩΤ.ΡΕΠΠΑ,ΧΡ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚ. ΜΙΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ" ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ!

Με πληροφορίες από την: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΙΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top