9 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Σημαντικό βήμα για την υγεία στο Νοσοκομείο του Πύργου

Μια νέα σελίδα για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους Ηλείους πολίτες, άνοιξε χθες στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του, λειτούργησε Εξωτερικό Τακτικό Αγγειοχειρουργικό Ιατρείο. 

Η λειτουργία του είναι αποτέλεσμα της συνεργασία της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και χθες, εξετάστηκαν οι πρώτοι 15 ασθενείς.

 Η συνεργασία των δυο κλινικών, με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες - για τις οποίες μέχρι σήμερα ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν στην Πάτρα και στα εκεί, μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα, είναι μόνο η αρχή.


Κι αυτό γιατί στο επόμενο χρονικό διάστημα (σ.σ την επόμενη Πέμπτη) θα ξεκινήσει η λειτουργία του Εξωτερικού Τακτικού Ογκολογικού Ιατρείου με την συνεργασία της αντίστοιχης κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αλλά και η διενέργεια επεμβάσεων Καταρράκτη, με τη συνεργασία της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ίδιου Νοσοκομείου.

Μέλημα μας η εξυπηρέτηση των ασθενών

   Χθες το πρωί ξεκίνησε η λειτουργία του Αγγειοχειρουργικού Εξωτερικού Ιατρείου, όπου εξετάστηκαν 15 συνολικά ασθενείς που είχαν προγραμματίσει ραντεβού. Στόχος των επικεφαλής των δυο κλινικών, του καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Γιάννη Τσολάκη και του χειρούργου Βαγγέλη Παπαγεωργίου, είναι να αυξηθεί αυτός ο αριθμός στους 40, κάτι που θα επιδιωχθεί στην επόμενη προγραμματισμένη λειτουργία του Εξωτερικού Ιατρείου, την Τρίτη 20 Μαΐου.

«Είναι μια σημαντική ημέρα για το Νοσοκομείο μας, γιατί έγινε πραγματικότητα μια συνεργασία για την οποία οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει πριν από χρόνια, με βασικό στόχο την εξυπηρέτηση των ασθενών της Ηλείας εδώ, οι οποίοι μέχρι τώρα ταλαιπωρούνταν, καθώς ήταν υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στην Πάτρα.

Πιστεύω ότι με αυτή την συνεργασία, θα λύσουμε πολλά περισσότερα προβλήματα και θα είμαστε σε άμεση συνεργασία με τον καθηγητή κ.Τσολάκη και την ομάδα του για τα περιστατικά που χρήσουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και έχουν σωθεί άνθρωποι την τελευταία στιγμή», σημείωσε ο κ.Παπαγεωργίου, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τον κ.Τσολάκη και τους συνεργάτες του για την συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top