16 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Σε λειτουργία το Ογκολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Πύργου

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πραγματοποίηση χημειοθεραπειών στους Ηλείους καρκινοπαθείς, στο Νοσοκομείο του Πύργου, 

βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία της μετακίνησης προς την Πάτρα και την Αθήνα,  έγινε χθες το πρωί με την έναρξη λειτουργίας του Τακτικού Εξωτερικού Ογκολογικού Ιατρείου, από το Παθολόγο - Ογκολόγο, Συντονιστή Διευθυντή του Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Δρ. Παναγιώτη Γκινόπουλο.


Η λειτουργία του Ογκολογικού Ιατρείου, που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη τμήματος για την πραγματοποίηση των χημειοθεραπειών των Ηλείων ασθενών, εδώ, στον τόπο τους, ήταν από τους βασικούς στόχους του Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλείας Βασίλη Δημόπουλου και έγινε πράξη, πολύ γρήγορα, με την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία του Ηλείου Δρ. Παναγιώτη Γκινόπουλου. «Θεωρούσα υποχρέωσή μου προς τους Ηλείους ασθενείς τη δημιουργία αυτού του τμήματος.

Και ευχαριστώ πολύ τον κ.Γκινόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόταση για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου, που θα μηδενίσει την ταλαιπωρία της μετακίνησης των καρκινοπαθών, προς την Αθήνα και την Πάτρα για τις θεραπείες τους», σημείωσε ο κ.Δημόπουλος.

Το τακτικό εξωτερικό ιατρείο θα λειτουργεί - σε πρώτη φάση - κάθε Πέμπτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίζουν τηλεφωνικά τα ραντεβού τους

Ειρήνη Θάνου
Περισσότερα στο: ileiapost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top