10 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Θες να δουλέψεις στην Coca-Cola ή την IBM για 45.000 δολάρια; Δες πώς

Έχεις δικαίωμα στο όνειρο. Όλοι έχουν. Και για κάποιους το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα: θα είναι μια θέση εργασίας σε εταιρείες κολοσσούς, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με υψηλότατες αμοιβές, ασφάλεια υγείας μέχρι και οικονομική στήριξη για τα εισιτήρια

Το δικαίωμα στο όνειρο προσφέρει το πρόγραμμα ελληνικής πρωτοβουλίας Fellowship for a new economy”.Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιλογής υποτρόφων.


Οι επιτυχόντες, νέοι αλλά και έμπειροι Έλληνες, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για 12 μήνες σε κορυφαίες εταιρείες του πλανήτη οι οποίες και συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος, δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως τις 14 Μαίου.

Φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε. Εμείς παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αλλά και την ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες:

Παράταση 1 εβδομάδας για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Fellowship for a New Economy» δόθηκε από τηνΕλληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative).

Ειδικότερα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές έως τις 14 Μαΐου 2014, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.thehellenicinitiative.com/fellowship.

Δες περισσότερα στο: fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top