31 Μαΐ 2014
0 σχόλια

«Dreamland»: Το Μεγαλύτερο Μουσικό Festival Στην Ελλάδα - 25-27/7 Στην Αρχαία Ολυμπία!

Είναι το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού!

Οι επισκέπτες του festival «Dreamland» θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό!

Σκοπός των διοργανωτών είναι, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!


Το Μεγαλύτερο Μουσικό Festival Στην Ελλάδα 25-27/7 Στην Αρχαία Ολυμπία

Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία με τα καλύτερα DJ LABELS  και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!

Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!

Θα υπάρχουν 4 stages! Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα!

Δείτε περισσότερα στο: iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top