11 Μαΐ 2014
0 σχόλια

O trendy Άραβας πρίγκιπας που αγοράζει τα "φιλέτα" της Αττικής

O πρίγκηπας Alwaleed bin Talal μπορεί να συνάντησε τον Α. Σαμαρά την Δευτέρα, φορώντας την παραδοσιακή κελεμπία. 'Ομως τα καταφέρνει μία χαρά με τα μοντέρνα ρούχα και τον δυτικό τρόπο ζωής

Εάν νομίζετε ότι ο Σαουδάραβας Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ Αλ Σαούντ, είναι κάποιος άνθρωπος που στην Ελλάδα “είδε φως και μπήκε”, για να μην πούμε την άλλη πιο βαριά έκφραση, είστε γελασμένοι.

Σίγουρα κυνηγάει τις ευκαιρίες αλλά το παρελθόν του έχει δείξει ότι κύριο κριτήριο του είναι να αγοράζει κινητά και ακίνητα με αξία και αφού τα πασπαλίσει με την δική του χρυσόσκονη να τα μεταπωλεί με μεγαλύτερη αξία.


Πρόσφατα έγινε ο πρώτος άνθρωπος που απέκτησε στις αρχές του '13 ένα Airbus A380, το μεγαλύτερο και διώροφο επιβατικό αεροσκάφος στον πλανήτη σήμερα. Αφού το διαμόρφωσε ανάλογα ώστε να παρέχει κάθε άνεση, ακόμη και να μεταφέρει και μια από τις πολλές Rolls Royce του, φέρεται να το μεταπώλησε.

Πριν ακόμη τον γνωρίσουμε ήταν ο Σαουδάραβας που έσωσε την EuroDisney ενώ είχε κάνει και πρόταση στον “φίλο του” Μάικλ Τζάκσον να προχωρήσουν στην δημιουργία ενός θεματικού πάρκου στο Βανκούβερ στον Καναδά. “Θέλαμε να αναλάβουμε το προσωπικό του μάνατζμεντ αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Είχε πολύ καλό όνομα πριν την κρίση. Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι που τον περιέβαλαν δεν ήθελαν ποτέ να λειτουργήσει ως επαγγελματίας” θα πει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό Vanity Fair πριν από ένα χρόνο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top