28 Ιουν 2014
0 σχόλια

Ηλεία: Εγκαταστάθηκε μετεωρολογική κάμερα στη Νέα Φιγαλεία

Ένα βήμα μπροστά έκανε σήμερα η πόλη της Νέας Φιγαλείας στην οποία και εγκαταστάθηκε η πρώτη κάμερα παρακολούθησης καιρικών συνθηκών στην Επαρχία Ολυμπίας. 

Η Νέα Φιγαλεία κωμόπολη της Νότιας Ορεινής Ηλείας με πληθυσμό 1000 κατοίκους και υψόμετρο 500μ έχει πλέον την δική της κάμερα η οποία και εκπέμπει από σήμερα ζωντανή εικόνα σε όλο τον κόσμο μέσα από το metar.gr.


Η κάμερα παραχωρήθηκε δωρεάν από το metar.gr χάρη στις επίμονες προσπάθειές του πάντα ενεργού πολίτη της Νέας Φιγαλείας και συντάκτη του ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θάνου Χουλιάρα. Η κάμερα έχει πολλά οφέλη για την περιοχή. Θα παρακολουθείτε συνέχεια από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών για την παρατήρηση του καιρού, ενώ βοηθάει και το Πυροσβεστικό Σώμα για τυχόν πυρκαγιές.

Σε αυτό βοήθησαν άτομα εμπιστοσύνης και αξίζουν αναφοράς και ευχαριστηρίων. Πρώτο το Metar.gr για την δωρεάν παραχώρηση του εξοπλισμού και της κάμερας.

Ο μετεωρολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και επιβλέπον όλων των καμερών του νομού Ηλείας Θοδωρής Κονδύλης για τις οδηγίες τοποθέτησης της κάμερας και την ενεργοποίηση της.

Ο Διονύσιος Νεοφώτιστος ηλεκτρολόγος από τη Νέα Φιγαλεία που έδρασε εθελοντικά στην τοποθέτηση και εγκατάσταση της κάμερας στη Νέα Φιγαλεία και θα συνεχίζει να βρίσκεται στην τεχνική υποστήριξη αυτής.

Ο Θάνος Χουλιάρας ενεργός πολίτης της Νέας Φιγαλείας και συντάκτης του ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για την τεχνική υποστήριξη της κάμερας και τη μεταφορά αυτής από τον Πύργο στη Νέα Φιγαλεία.

Οι δύο αυτοί νέοι άνθρωποι αγαπάνε τον τόπο τους και το απέδειξαν με την εθελοντική προσφορά τους στη όλη διαδικασία μεταφοράς -τοποθέτησης και ενεργοποίησης της κάμερας.

Πλέον το λόγο έχει η θέα. http://www.metar.gr/camera/figaleia/

Ζωντανή εικόνα από Νέα Φιγαλεία:
Πηγή: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top