26 Ιουν 2014
0 σχόλια

Στη Βουλή οι παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Ηλείας για Κ.Υ Ανδρίτσαινας & αδειοδότηση ελαιοτριβείων

Στη Βουλή κατέθεσε ως Αναφορά τις επιστολές του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνου Νικολούτσου σχετικά με το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας και την αδειοδότηση των ελαιοτριβείων, ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.

Ως προς το θέμα του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει καταθέσει ήδη Ερωτήσεις και Αναφορές στη Βουλή με τις οποίες επισημαίνει την ανάγκη να ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το εν λόγω Κ.Υ, καθώς και να καλυφθούν όλες οι εφημερίες, προκειμένου να παραμένει ανοιχτό όλες τις προβλεπόμενες ώρες.


Όπως αναφέρει στην επιστολή του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής αλλά και των τουριστών που καταφθάνουν από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο και τον Επικούρειο Απόλλωνα.

Ως προς το ζήτημα των ελαιοτριβείων, ο Γιώργος Κοντογιάννης διαβίβασε την επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας ζητώντας να επιταχυνθούν οι ενέργειες καθορισμού των διαδικασιών περιβαλλοντικής αδειοδότησης των εγκαταστάσεων των ελαιοτριβείων, προκειμένου τα 135 ελαιοτριβεία της Ηλείας, τα οποία αποτελούν βασικό πυλώνα της οικονομίας της περιοχής, να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.

Πηγή: ionionfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top