26 Ιουν 2014
0 σχόλια

Οι οικογένειες των Ηλείων Σάμαρη και Καραγκούνη ανοίγουν την καρδιά τους! (video)

Στη Βραζιλία έμελε να γνωρίσει τη μεγαλύτερη χαρά της καριέρας του (μέχρι την επόμενη…, που σίγουρα θα είναι πολλές) ο Ανδρέας Σάμαρης. 

Ο Βαρδαίος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Εθνικής μας απέναντι στην Ακτή και γενικά ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ιστορική πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Μεγάλο μερίδιο, βέβαια έχει και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο αρχηγός της Εθνικής μας από τον Αμπελώνα, ο οποίος παρέσυρε… την ομάδα μας προς τη μεγάλη νίκη!


Οι συγγενείς των παικτών της ομάδας μας άνοιξαν την καρδιά τους στο patrisnews.com και μίλησαν για την τεράστια επιτυχία της «επίσημης αγαπημένης μας».

Ζώης Σάμαρης

«Ο Ανδρέας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από τη μεγάλη νίκη»

O πατέρας του Ανδρέα Σάμαρη, Ζώης Σάμαρης μίλησε στο patrisnews.com για το θρίαμβο της Εθνικής μας  και ανέφερε μεταξύ χαρακτηριστικά :

« Ένιωσα μεγάλη χαρά πρώτα από όλα ως φίλαθλος της Εθνικής Ελλάδος για την πολύ σημαντική νίκη, αλλά και διπλή χαρά ως πατέρας του Ανδρέα για την εμφάνισή του και το γκολ. Πάντα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και αγωνία τους αγώνες της Εθνική Ελλάδος.

Χτες βέβαια είχα έναν λόγο παραπάνω, λόγω και της συμμετοχής του γιου μου. Μίλησα χθες το βράδυ (σ.σ.  προχθές) μαζί του για λίγο μετά τον αγώνα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Όσον αφορά το ματς της Κυριακή, ό,τι είναι ας έρθει.

Στην ερώτηση για το αν η Εθνική Ελλάδος δέχθηκε σκληρή (ίσως και άδικη) κριτική ο κ.Ζώης Σάμαρης δήλωσε: «Κατανοώ τις αντιδράσεις των φιλάθλων για τα άτυχα αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε απαιτητικοί.

Ο πατέρας του Ανδρέα Σάμαρη τοποθετήθηκε σχετικά με την καταγωγή της οικογένειας Σάμαρη: «Έχει δημιουργηθεί μια μικρή σύγχυση γύρω από αυτό, διότι κι εγώ και η γυναίκα μου είμαστε από τη Βάρδα και διατηρούμε ακόμα και τώρα ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή, αφού εκεί είναι και οι παππούδες του Ανδρέα.

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στην Αθήνα και όταν ήταν 2,5 ετών μετακομίσαμε στην Πάτρα, λόγω του επαγγέλματός μας (σ.σ. δημόσιοι υπάλληλοι). Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα 8 του στην Παναχαϊκή, ενώ στα 11 του έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον ΠΑΟ Βάρδας, στον οποίο έχω αγωνιστεί και εγώ στο παρελθόν και έχω δυνατές ρίζες εκεί».

Διονύσιος Σάμαρης

« Η γυναίκα μου πετάχτηκε… από το κρεβάτι»

«Πώς να νιώθω; Χαρά μεγάλη και όχι μόνο για το παιδί μας, αλλά για όλο τον αθλητισμό της Ελλάδας. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί μας παίρνουν τηλέφωνο.  Όλο το βράδυ και σήμερα το πρωί τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν

Η γυναίκα μου είχε πάει για ύπνο, νύσταζε, μπήκε ο Ανδρέας και  τη φώναξα. Για πότε  πετάχτηκε… από το κρεβάτι, ήρθε στη κουζίνα, πότε της πέρασε και η νύστα και όλα, ούτε που το κατάλαβα.

Μεγάλη χαρά να μπει μέσα το παιδί μας και να βάλει το γκολ. Να μη χαρούμε;

Είχαμε μεγάλη αγωνία γιατί έβλεπα ότι έπαιζαν και αυτοί, είχαμε και εμείς δοκάρια και φάσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, περιμέναμε να πάει στην Εθνική και ο πατέρας του, έχει παίξει παντού σε τοπικό επίπεδο».

Νίκη Σάμαρη

«Ο Θεός να μας βοηθήσει να νικήσουμε και την Κυριακή…»

«Όχι μόνο είμαι χαρούμενη γιατί είναι εγγονός μου, χάρηκα γιατί κέρδισε η Ελλάδα. Να σηκωθεί λίγο, να μην είναι συνέχεια πεσμένη η Ελλάδα. Όλη η Βάρδα, όλη η χώρα χάρηκε. Τα τηλέφωνα δεν σταματούν. Ο Θεός να τους βοηθήσει να κερδίσουν και την Κυριακή για να ανέβει λίγο η Ελλάδα μας».



Θανάσης Καραγκούνης

«Ο Γιώργος πίστευε στην πρόκριση και θεωρεί πλέον ότι όλα γίνονται…»

Ο Θανάσης Καραγκούνης, πατέρας του Γιώργου Καραγκούνη, επικοινώνησε στις 05.30 ξημερώματα Τετάρτης με τον αρχηγό της Εθνικής μας και βέβαια τα συναισθήματα χαράς ήταν απίστευτα…. «Πατέρα νικήσαμε. Τα καταφέραμε. Στο είχα πει, δεν θα τα παρατήσουμε εύκολα και θα προκριθούμε» ήταν τα λόγια του Γιώργαρου!

Ο Θ.Καραγκούνης με έντονη συγκίνηση και μεγάλη χαρά, συνεχίζοντας ο ίδιος μας ανέφερε «Έσκασε… που η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο δοκάρι! Ήθελε (και έχει ακόμη ελπίδες…) να κλείσει την παρουσία του στην Εθνική με ένα γκολ.

Δεν τον νοιάζει όμως, είναι περήφανος και εγώ και ο ίδιος, που η Ελλάδα πέτυχε αυτό τον άθλο. Είμαστε τυχεροί, γιατί το γκολ μπήκε σε ένα χρονικό σημείο, που όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί. Και όμως δικαιώθηκαν οι παίκτες και ο Γιώργος, που μου είχε πει πριν το ματς, ότι θα προκριθούμε.

Πίστευε πολύ στην πρόκριση και σημασία έχει ότι τα καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή. Πλέον η ομάδα έχει ψυχολογία και κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φθάσει. «Πατέρα έχουμε ψυχολογία τώρα, δεν φοβάμαι….» του είπε μεταξύ άλλων, στη χθεσινή του επικοινωνία ο Γιώργος. Τελειώνοντας, ο Θ.Καραγκούνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στο ματς με την Κόστα Ρίκα και παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήρια του και στον άλλον Ηλείο της Εθνικής μας, τον Ανρέα Σάμαρη, που πέτυχε γκολ και γενικά ήταν από τους καλύτερους της  Εθνικής μας.

Γιάννης Μουρούτης
Πληροφορίες και βίντεο απο: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top