30 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Ζαχάρω: «Δημιουργία, πολιτισμός και επιχειρηματικότητα» - Από 2-22 Αυγούστου

Με αντικείμενο τη «δημιουργία, επιχειρηματικότητα και πολιτισμό» θα διεξαχθούν τα φετινά «Γεωφόρια» από 2-22 Αυγούστου στην πλατεία Ηρώων Ζαχάρως.

Ήδη για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης που έχει άμεση σχέση με τη φύση, τα προϊόντα και τις πολλαπλές δραστηριότητες που γίνονται σε αυτή,


 συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή με επικεφαλής τα στελέχη της εθελοντικής πολιτιστικής κίνησης Ζαχάρως «Πολύμνια» κ. Βασίλη και Γεωργία Δρακοπούλου.

Τα υπόλοιπα μέλη της Σ.Ε. είναι οι κ.κ. Αθανασία Ζαφειράκη, Μηνάς Πηλιάτης, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Κατερίνα Βλάμη, Σοφία Δημητριάδη, Μαρίκα Κόλλια, Μαργαρίτα Θάνου, Φωτεινή Βλάμη, Κωνσταντίνος Κοτσώρης και Νίκος Παπαθεοδώρου.

Από τους συντελεστές των εκδηλώσεων   καθορίστηκαν τα διάφορα δρώμενα που θα γίνουν, με τη συμμετοχή καταστημάτων της περιοχής που θα προβάλλουν παραδοσιακά προϊόντα, καλλιτεχνικές δημιουργίες και άλλα χειροποίητα είδη.

Να αναφερθεί ότι πέρυσι τα «Γεωφόρια» Ζαχάρως σημείωσαν σημαντική επιτυχία και στο επίκεντρο βρέθηκε η νεανική επιχειρηματικότητα, ενώ από τα περίπτερα πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες.

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top