25 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0 (vids)

Ονειρικό ξεκίνημα στο International Champions Cup για Ολυμπιακό! Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν με 3-0 την Μίλαν, αφήνοντας πολλά θετικά μηνύματα. Γκολάρα ο Μπουχαλάκης!

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ στο Τορόντο.


Επικράτησε 3-0 της Μίλαν με γκολ των Τσόρι, Διαμαντάκου και Μπουχαλάκη (16', 49' και 78'). Οι Ιταλοί έχοντας αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους είχαν κλασική ευκαιρία για γκολ με δοκάρι του Σαπονάρα στο 55'. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ενώ είχαν αρκετούς παίκτες τους σε πολύ καλή ημέρα.

Έτσι άρχισε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ομάρ, αριστερά τον Μαζουάκου και στο κέντρο της τους Μανωλά και Αμπιντάλ. Ο Σάμαρης ήταν μαζί με τον Κασάμι στον άξονα, ο Τσόρι μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παπάζογλου. Στα δύο άκρα δεξιά ο Ντοσεβί και αριστερά ο Φουστέρ.

Πως έπαιξε η Μίλαν

Η Μίλαν από την άλλη είχε ως βασικό της γκολκίπερ τον Γκαμπριέλ. Δεξί μπακ ο Τζακάρντο και αριστερά ο Αλμπερτάτσι. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Ραμί και Μπονέρα. Η τριάδα του άξονα απαρτιζόταν από τους Πόλι, Κριστάντε και Σαπονάρα. Στα δύο άκρα της επίθεσης πήγαν οι Νιάνγκ και Ελ Σαραουΐ και στην κορυφή ο Πατσίνι.



Δείτε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top