29 Οκτ 2014
0 σχόλια

ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών 3-0

Με οβίδα Κορδέρο, νέο γκολ του Μάνταλου και με τον Μπακάκη να γίνεται και σκόρερ, η ΑΕΚ νίκησε με (μόνο) 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και αγκάλιασε την πρόκριση στο κύπελλο.

Εχοντας βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στον Πανθρακικό, η ΑΕΚ ήθελε μόνο νίκη υποδεχόμενη τον Ηρακλή Ψαχνών.


Για την ακρίβεια, ήθελε μια πολύ άνετη νίκη για να επιβεβαιώσει και την τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε 30 τελικές, απέναντι στις μόλις δύο του αντιπάλου, είχε δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι αλλά και άλλες ευκαιρίες, τα λέει όλα για το ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ο Κορδέρο άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ, ο Μάνταλος μπήκε αλλαγή και βρήκε ξανά δίχτυα, ο εκπληκτικός Μπακάκης έγινε και σκόρερ ενώ ο Ζόριτς άφησε υποσχέσεις. Στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου η Ένωση θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και ενδέχεται να χρειάζεται απλά την ισοπαλία για να προκριθεί.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ πήρε την μπάλα και... δεν την έχασε ποτέ. Οι Κιτρινόμαυροι, που απείλησαν για πρώτη φορά με ένα καλό φάουλ του Μπαρμπόσα στο 5', έκλεισαν τον Ηρακλή Ψαχνών στην περιοχή του και από εκεί και πέρα άπαντες περίμεναν το πρώτο γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα.

Θα μπορούσε να έρθει αρκετά νωρίς αυτό, αφού η Ένωση δημιουργούσε τις προϋποθέσεις αλλά συνήθως γινόταν λάθος στην τελική πάσα ή στο τελείωμα της φάσης, με συνέπεια να παραμένει το 0-0. Η ομάδα του Δέλλα ήταν πολύ πειθαρχημένη τακτική παρά τις αλλαγές στην 11άδα και αναπτυσσόταν τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, με τον Μπακάκη από δεξιά να κάνει ό,τι θέλει, έχοντας και βοήθεια αυτή τη φορά από τον Πλατέλλα.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top