31 Ιαν 2015
0 σχόλια

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-2

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός... εμπρηστής! Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου Άλβες (το 2ο στο 94΄) οι Αγρινιώτες κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 1-2 μέσα στην Τούμπα κι έβαλαν ακόμη μεγαλύτερη... φωτιά στο πρωτάθλημα!

Ο Μακ το γκολ του Δικεφάλου που πίεσε στην επανάληψη αλλά χωρίς ουσία!


Σοκ στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις του αγώνα να παίρνει την νίκη με τον Άλβες και τον ΠΑΟΚ να χάνει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο «δικέφαλος» που ήταν κακός στο πρώτο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και ισοφάρισαν με τον Μακ, όμως στο τέλος η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε ένα μεγάλο τρίποντο. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ολυμπιακό.

Με Νομπόα και πολλές αλλαγές

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να κάνει αλλαγές στην 11αδα με πρώτη και καλύτερη αυτή του Κριστιάν Νομπόα. Ο παίκτης από το Εκουαδόρ ξεκίνησε βασικός καθώς στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να τον βάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός 11αδας έμειναν οι Κωνσταντινίδης και Μακ.

Έτσι λοιπόν σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Ιτάνζ ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ρατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Τζανδάρης και Μαντούρο, και στον άξονα ο Νομπόα. Στις πτέρυγες οι Σαλπιγγίδης και Περέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Ο Μάκης Χάβος με πολλά νέα πρόσωπα στην 11αδα ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-. Ο Στεφανάκος κάτω από τα δοκάρια με τους Μπεχαράνο δεξιά και αριστερά τον Κέβιν. Στο κέντρο της άμυνας οι Κούσα και Ετζεγκουέλε. Στην μεσαία γραμμή οι Γοδόι, Φωτάκης και Μαρτίνεζ. Στις πτέρυγες οι Βιγιαβάνες και Κάπελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

Διαμαρτυρίες στο πέναλτι

Με τον Παναιτωλικό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζει πέναλτι σε μια φάση που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν. Ο Δημητρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κούσα από τον Αθανασιάδη γνωρίζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του «δικεφάλου» . Στο 7' ο Άλβες ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top