27 Φεβ 2015
0 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσπάθεια εξαπάτησης των Επαγγελματιών της Ηλείας - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Προσπάθεια εξαπάτησης των Επαγγελματιών της Ηλείας
Η προσπάθεια εξαπάτησης των επαγγελματιών της Ηλείας και κυρίως του Πύργου δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων δεκάδων επαγγελματιών της περιοχής, ότι  κάποια εταιρία τους ενοχλεί τηλεφωνικά λέγοντάς τους ότι  είναι από τον Επαγγελματικό Οδηγό του Πύργου.


 Επιχειρούν να κλείσουν τηλεφωνικά διαφήμιση για τον ηλεκτρονικό οδηγό του Πύργου.

Πιθανόν να μην πρόκειται για μία μόνο εταιρία, αφού υπάρχουν διαφορές στον τρόπο ομιλίας, εκτός αν πρόκειται απλά για διαφορετικό άτομο.

 Πολλοί επαγγελματίες μας κατήγγειλαν ανάρμοστη συμπεριφορά, ότι τους είπαν ότι η καταχώρηση είναι υποχρεωτική και πολλά άλλα ψεύδη προκειμένου να τους πείσουν να συγκατατεθούν στην καταχώρηση.

 Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις αναφέρθηκε ότι παύει η έντυπη έκδοση  και ότι ο οδηγός θα εκδίδεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση που ο επαγγελματίας συγκατατεθεί, του στέλνεται courier (συνήθως όχι από τις γνωστές) με αντικαταβολή και κάποιο συμφωνητικό. Αν αρνηθεί να πληρώσει, ακολουθεί απειλητικό τηλεφώνημα ότι θα επιληφθεί το νομικό τμήμα της εταιρίας.

 Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος και δεν πρέπει να υποκύψει ο επαγγελματίας.

Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του νομού, ότι ο Οδηγός Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Πύργου και ο odigos.gr, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα παραπάνω περιστατικά.

 Ο γνωστός στην περιοχή μας Οδηγός συνεχίζει κανονικά να εκδίδεται, περιέχει όλους όσους το επιθυμούν δωρεάν με απλή αναγραφή και σε καμία περίπτωση δεν κάνει τηλεφωνική πώληση ούτε απλής αναγραφής, ούτε διαφημιστικής καταχώρησης.

 Υπάρχει πάντα άμεση επαφή κάποιου συνεργάτη μας χωρίς μικρά γράμματα και απειλές.

Η διαφημιστική εταιρεία Three G που εκδίδει τον Οδηγό Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Πύργου σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις : 26210-23550, info@threeg.gr, info@odigos.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top