3 Μαρ 2015
0 σχόλια

1ος αγώνας SCRAMBLE: Θέαμα δίπλα στη λίμνη Καϊάφα! Επιτυχίες για τη Διάθληση

Θέαμα δίπλα στη λίμνη Καϊάφα
Την Κυριακή 1/3/2015 διοργανώθηκε από την ΑΟΛΜΟ ο 1ος αγώνας SCRAMBLE για το 2015 σε μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή δίπλα στη λίμνη του Καϊάφα.

 Οι αθλητές της ΔΙΑΘΛΗΣΗ κατάφεραν να επιβιώσουν στο δύσκολο τερέν του αγώνα και να κατακτήσουν σημαντικές θέσεις.


Συγκεκριμένα στην απαιτητική κατηγορία S2 κατάφεραν να ανέβουν στην 1η και 2η θέση του βάθρου. 1ος ο Σάκης Κονδυλόπουλος με YAMAHA YZF 450 και υποστήριξη από ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ και LIFT CAFE-BAR, με 2ο τον  επανεμφανιζόμενο Μαρίνο Χάλα με  YAMAHA YZ 250 και υποστήριξη από COLORI ΑΛΕΚΟΣ - 3Π - ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ HOT WHEEL.

 Στην ίδια κατηγορία τερμάτισε στην 10η θέση ο Γιάννης Λεβέντης με HONDA CRF450 και υποστήριξη απο ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ και στην 14η θέση ο Κοτσώνης Δημήτρης.

Στην κατηγορία S1 τερμάτισε στην 8η θέση ο Γιώργος Πισιμάνης με YAMAHA YZF 250 και υποστήριξη από ΑΡΤΟΣ-ΓΛΥΚΟ-ΚΑΦΕΣ ΒΕΡΡΟΙΟΣ - INA TV RACING - WORKASBIKE - EMPORIO CARRER και στην 10η θέση ο Τάκης Κόλλιας  με YAMAHA YZ 250 και υποστήριξη από ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΟΛΛΙΑΣ.

 Ο Χάρης Δημόπουλος συμμετείχε στην ίδια κατηγορία με ΚΤΜ EXC-F 250 και υποστήριξη από MONSTER-SHOP.GR αλλά εγκατέλειψε στον 3ο γύρο από μηχανική βλάβη.

Στην κατηγορία SΒ στην 6η θέση τερμάτισε ο Βλάσης Ρούτσης με HONDA CRF450 και υποστήριξη από ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ και LIFT CAFE-BAR και στην 11η θέση ο Βαγγέλης Παρράς με SUZUKI RMZ 250 και υποστήριξη από το ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ.

Η ΔΙΑΘΛΗΣΗ συγχαίρει τους αθλητές της αλλά και όλους τους άλλους αθλητές, για την απόδοση τους στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα.

Με πληροφορίες απο το: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top