2 Απρ 2015
0 σχόλια

Αμαλιάδα: Πάνω από 150 χιλ. ευρώ η ζημιά της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί
Συνελήφθησαν χθες το πρωί από άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 29 και 30 ετών

οι οποίοι κατά το διάστημα 2011 -2012 είχαν αφαιρέσει εξαρτήματα από το δίκτυο της ΔΕΗ που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ.


Για τους δυο αλλοδαπούς καθώς και τους 5 συνεργούς τους οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν επιστρέψει στη χώρα τους, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα η «ομάδα των 7» από τις 2 Νοεμβρίου του 2011 έως και τις 22 Ιανουαρίου 2012 είχε προχωρήσει σε δεκάδες αφαιρέσεις μετασχηματιστών και χαλκού από το δίκτυο ηλεκτροδότησης σε όλο το νομό.

 Ο χαλκός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πωλήθηκε σε δικό τους άνθρωπο, ενώ η ΔΕΗ για να αποκαταστήσει τις ζημιές κατέβαλε το ποσό που προαναφέραμε.

 Οι άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας, αξιολογώντας τις πληροφορίες που έλεγαν πως κάποια από τα μέλη της ομάδας επέστρεψαν, προχώρησαν σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους και κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο εκ των επτά.

Με ηρωίνη

Σε μια ακόμα σύλληψη προχώρησαν χθες το απόγευμα οι άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Ειδικότερα, συνέλαβαν κάτοικο από χωριό του δήμου Ήλιδας ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών Δικαστήριο της Πάτρας και δεν είχε παρουσιαστεί για να την εκτίσει.

 Παράλληλα σε νομότυπο έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Κώστας Γιάλπας - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top