26 Απρ 2015
0 σχόλια

Βασιλική Σαμουρίδη: «Η Ηλεία, είναι μια αστείρευτη πηγή πλούτου σε όλους τους τομείς…»

Βασιλική Σαμουρίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας,  αλλά εδώ και 20 χρόνια, είναι κάτοικος Ανδρίτσαινας

Είναι μαζί στη ζωή με τον Γιάννη Αδαμόπουλο εδώ και πολλά χρόνια και έχει δυο υπέροχα παιδιά, τον Βασίλη 17 χρόνων και την Ελίνα 14...


Η Βασιλική Σαμουρίδη, εκτός από την βασική της ασχολία, ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Deep Greece», είναι ο ορισμός του ενεργού πολίτη με εθελοντική συμμετοχή σε δράσεις Πολιτισμού, Αθλητισμού, προστασίας του Περιβάλλοντος και των ζώων… έχει ενδιαφέρον να δούμε τι απαντά στις ερωτήσεις μας…

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Βασιλικής;

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η δύναμη που μπορεί να αντλεί από όλα όσα αγαπάει  και θέλει να υποστηρίξει. Οι φίλοι μου  λένε, πως έχω πολύ αυξημένο το αίσθημα του δίκαιου. Η κινητήρια δύναμη μου είναι η οικογένεια μου.

 Με χαρακτηρίζει επίσης αυτό που λένε το… υπέρ αδύνατου, κυρίως για τα παιδιά και τα ζώα.

Πως γεννήθηκε η ιδέα της λειτουργίας της «Deep Greece»;

Η ιδέα της προβολής και της ανάδειξης  της περιοχής, ήταν μια ιδέα που καλλιεργούσαμε, ο σύζυγος μου Γιάννης  κι εγώ, εδώ και πολλά χρόνια.

 Την υλοποιούσαμε εθελοντικά. Μέχρι την  στιγμή που συναντηθήκαμε τυχαία στα βουνά του Επικούριου Απόλλωνα, με ένα μοναδικά… τρελό και απίστευτο  Σκωτσεζομανιάτη τον Μartin Mc Darren.

 Ο άνθρωπος αυτός ζει και αναπνέει μόνο σ΄ αυτά βουνά και τα ίδια είναι που του μιλούν πραγματικά για αυτό που εκείνα θέλουν να πουν στον έξω κόσμο.

  Έτσι μας έδωσε όλη αυτή την αγαπημένη ιδέα και όλα όσα περικλείονται γύρω απ` αυτή σε μια λέξη… DEEPGREECE.

 Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να σου μεταδώσει μέσα σε λίγους μήνες γνώσεις που χρειάζεσαι χρόνια για να τις αποκτήσεις.

 Από εκείνη την ημέρα, βασισμένοι  στην τρέλα και την αγάπη για τη φύση, και την αποτύπωση της σε εικόνα  και με την απίστευτη τεχνογνωσία του Martin πάνω σε όλα αυτά καταφέραμε και στήσαμε με πολύ κόπο, πείσμα και αγάπη,  ένα μικρό θαύμα στην Ανδρίτσαινα που τείνει όλο και περισσότερο να μεγαλώνει και να απλώνετε.

 Δημιουργούμε ντοκιμαντέρ για τις  λιγότερο γνώστες  και ξεχασμένες περιοχές της  Ελλάδας, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και οργανώνουμε και εκδρομές off road ώστε να μπορείς να απολαύσεις και ζωντανά όλα αυτά που σου δείχνουμε σε εικόνα.

 Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη δουλειά μας, μπορούν να μας επισκεφτούν στην επίσημη σελίδα μας στο facebook DeepGreece.gr

Από τον Γιώργο Γουβιά
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top