27 Απρ 2015
0 σχόλια

Θρίλερ στην γέφυρα του Αλφειού - Πως σώθηκαν δύο νεαροί απο βέβαιο θάνατο (photos & video)

Θρίλερ στην γέφυρα του Αλφειού
Για ώρες οι Αρχές ερευνούσαν πιθανό τροχαίο με κατάληξη στο ποτάμι – Είχαν άγιο οι εμπλεκόμενοι

Δεκάδες σενάρια και εκτιμήσεις εκφράστηκαν το πρωί της Κυριακής και για αρκετές ώρες στη γέφυρα του ποταμού Αλφειού στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας,


 από περαστικούς ή ακόμα και «επισκέπτες» που ευρισκόμενοι στο σημείο αντίκρισαν τμήμα των κιγκλιδωμάτων να λείπει.

 Για την ακρίβεια περίπου τέσσερα μέτρα από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γέφυρας είχαν παρασυρθεί από κάποιο όχημα που προσέκρουσε πάνω τους τα ξημερώματα της Κυριακής.

 Πέρασαν αρκετές ώρες για να αποσαφηνιστεί τι είχε συμβεί και ποιοι ήταν οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

 Μέχρι τότε είχαν ακουστεί πολλά, για αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτάμι και οι επιβαίνοντες παρασύρθηκαν και πνίγηκαν από τα ορμητικά νερά, για κόντρες μεταξύ νεαρών οδηγών, για αυτοκίνητο που «κρεμάστηκε» στην άκρη της γέφυρας, αλλά ρυμουλκήθηκε στη συνέχεια από άλλο όχημα…

 Αυτό που αποδείχθηκε στο τέλος ήταν πως οι εμπλεκόμενοι είχαν όχι έναν αλλά δεκάδες αγίους, αφού δεν κατέληξαν στο ποτάμι…

Τι πραγματικά συνέβη

Νωρίς το πρωί έγινε αντιληπτό πως στη γέφυρα του ποταμού Αλφειού στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, απουσίαζε τμήμα περίπου τεσσάρων μέτρων από τα κιγκλιδώματα. Φαινόταν πως είχε προσκρούσει κάποιο όχημα, αλλά ήταν άγνωστο αν είχε καταλήξει στα νερά του ποταμού.

 Τα ίχνη από τους τροχούς οχημάτων στην άσφαλτο και στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο της γέφυρας, οδηγούσαν σε ακραία αλλά ρεαλιστικά συμπεράσματα. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Τροχαίας Πύργου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τους δεύτερους να κάνουν έρευνα και στις όχθες του ποταμού προς τις εκβολές του.

 Πέρα από τα κομμένα κάγκελα δεν υπήρχαν άλλες ενδείξεις πως κάποιο όχημα μπορεί να βρίσκεται στο κενό. Όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι πολίτες αλλά και διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν στο σημείο να δουν τι είχε συμβεί. Έως το μεσημέρι εκατοντάδες είχαν επισκεφθεί το σημείο και οργίαζαν οι φήμες για κάθε σενάριο.

 Οι μαρτυρίες περίοικων άρχισαν να ρίχνουν φως στην υπόθεση και τελικά το μεσημέρι οι άνδρες της Τροχαίας έφτασαν στην λύση του … «γρίφου». Στο σημείο είχε συμβεί τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενους δύο νεαρούς.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που έπεσε στα κιγκλιδώματα λίγο πριν από τις 6,30 το πρωί, οδηγούσε ένας 18χρονος χωρίς άδεια οδήγησης και επέβαινε ένας 19χρονος. Το όχημα άνηκε σε τρίτο πρόσωπο που δεν γνώριζε τίποτα από όσα είχαν συμβεί.

 Προορισμός τους ήταν το Επιτάλιο, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω στα κιγκλιδώματα.

 Από καθαρή τύχη δεν κατέληξε στο ποτάμι. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το μισό στον αέρα κυριολεκτικά, ενώ παρά το ότι τα κάγκελα κόπηκαν λειτούργησαν παράλληλα ως ελατήριο και πέταξαν πίσω στο δρόμο το αυτοκίνητο. Οι δύο νεαροί δεν τραυματίστηκαν αλλά το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και με δυσκολία μπορούσε να συνεχίζει την κίνησή του.

 Ωστόσο φοβούμενοι τις συνέπειες οι δύο νεαροί δεν ειδοποίησαν ως όφειλαν μετά το ατύχημα και έτσι «γεννήθηκε» το θρίλερ της γέφυρας, η κινητοποίηση των Αρχών και δεκάδες σενάρια, το πρωί της Κυριακής.

Του Γιάννη Σπυρούνη
Δείτε περισσότερα στο: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top