29 Απρ 2015
0 σχόλια

Τέλη Ιουνίου τα πρώτα καταστήματα playOpap με τα VLTs

playOpap
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή των καταστημάτων playOpap που θα φιλοξενήσουν τα 16.500 VLTs του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τους έως τώρα υπολογισμούς, η πρώτη κρίσιμη μάζα 70 έως και 90 καταστημάτων θα αρχίσει να λειτουργεί προς τα τέλη Ιουνίου.


Το δικαίωμα εκμετάλλευσης / λειτουργίας των πρώτων αυτών καταστημάτων έχει παραχωρηθεί κυρίως σε σημερινούς ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Η υπογραφή των συμφωνιών μίσθωσης και των συμβάσεων των συνεργατών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Σημειώνεται ότι ήδη σε Άγιο Δημήτριο, Χαλάνδρι, Κορυδαλλό και Πειραιά λειτουργούν 4 πιλοτικά καταστήματα playOpap, όχι προσβάσιμα στο κοινό, όπου η εταιρεία πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες τεχνικές δοκιμές και ελέγχους.

Στον ΟΠΑΠ υποστηρίζουν πως "τα περίπου 700 Gaming Halls σε όλη την Ελλάδα, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες τυχερών παιχνιδιών.

Ήδη στα πιλοτικά καταστήματα είναι εμφανής η τήρηση μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας των διεθνών προτύπων στην εξυπηρέτηση του παικτών αλλά και των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται με επιτυχία σε όλες τις χώρες του εξωτερικού και αφορούν στην υιοθέτηση και τήρηση των κανόνων του υπεύθυνου παιχνιδιού".

Σε ένα μοντέρνο χώρο άνω των 130 τ.μ, με άνεση για τους παίκτες, με άπλετο φωτισμό, λειτουργούν τα 25 VLTs. Οι παιγνιομηχανές είναι τελευταίου τύπου και η εικόνα τους δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που έως τώρα γνωρίζουμε από το παρελθόν.

Ο ΟΠΑΠ έχει επιλέξει να εγκαταστήσει παιγνιομηχανήματα 4 διεθνώς αναγνωρισμένων προμηθευτών VLTs με χιλιάδες παιγνιομηχανήματα εγκατεστημένα στην διεθνή αγορά: GTECH, INSPIRED GAMING, WMS (SCIENTIFIC GAMES), SYNOT.

Διαβάστε περισσότερα στο: fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top