17 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμος για ακόμη ένα θαύμα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την τέταρτη κατάκτηση Ευρωλίγκας (21:00, ΝΕΡΙΤ, Novasports 1) στην ιστορία του,

 κόντρα στην οικοδέσποινα του Final 4, την Ρεάλ Μαδρίτης, σε επανάληψη του τελικού του 2013 στο Λονδίνο...


Πέρυσι ήταν η Μακάμπι αυτή που στερούσε το ευρωπαϊκό στην Ρεάλ στον τελικό του Μιλάνου, φέτος ο Ολυμπιακός αναβιώνει τον τελικό του 2013 και κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να βάλει ένα τέλος στην γκίνια.

 Οι «ερυθρόλευκοι» στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ απέδειξαν, αλλά και έδειξαν πως είναι πάρα πολύ σκληροί για να πεθάνουν και απέκλεισαν το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την δική της πλευρά, στον άλλο ημιτελικό έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, κόντρα στην Φενέρ του Ομπράντοβιτς και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του τουρκικού συλλόγου και όλα παίζονται στα 40 λεπτά, ίσως και παραπάνω (αν υπάρξει παράταση) του τελικού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσο και ο Πάμπλο Λάσο δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα κι έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους.

Οι δηλώσεις των προπονητών

«Πώς σταματάμε τον Σπανούλη; Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έδειξε χθες ξανά το ταλέντο και την ποιότητά του. Μπορώ να σταματήσω τον Σπανούλη. Να βάλω πέντε παίκτες πάνω του. Αλλά μετά θα με "σκοτώσει" ο Πρίντεζης. Έτσι είναι το μπάσκετ, ομαδικό άθλημα. Ανησυχώ για όλη την ομάδα του Ολυμπιακού», είπε ο Πάμπλο Λάσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: «Η Ρεάλ έχει ποιότητα σε κάθε θέση. Δεν θα επικεντρωθούμε να σταματήσουμε μόνο έναν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε απέναντι σε όλη την ομάδα. Είναι καλή, παίζει πολλά χρόνια μαζί. Φέτος είναι ακόμα καλύτερη. Θα τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά, όχι ατομικά»

Πηγή: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top