27 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Στο φούρνο ολόκληρη η χώρα τις επόμενες μέρες

Στο φούρνο ολόκληρη η χώρα
Θερμοκρασίες που πιθανότατα να ξεπεράσουν και το φράγμα των 40 βαθμών Κελσίου αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το κύμα καύσωνα να πλήττει και την Αθήνα την Τετάρτη.


Οι πιο δύσκολες ημέρες θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη που ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει μέχρι τους 42 βαθμούς Κελσίου στο μεγαλύτερο ηπειρωτικό μέρος της χώρας.

Την εμφάνισή τους οι θερμοκρασίες ισημερινού θα κάνουν από τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, με το θερμόμετρο να δείχνει από 38 έως 40 βαθμούς.

Η κατακόρυφη άνοδος του υδραργύρου την Τρίτη θα χτυπήσει τον κάμπο της Θεσσαλίας και την Ανατολική Μακεδονία, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 38 μέχρι και 40 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 37 βαθμούς και σε Κυκλάδες και Κρήτη θα κυμανθεί από 33 έως 35. Εξασθενημένοι θα συνεχίσουν να πνέουν οι άνεμοι, που δεν θα ξεπερνούν και πάλι τα 3-4 μποφόρ.

Από την Παρασκευή αναμένεται οριακή πτώση της θερμοκρασίας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top