23 Αυγ 2015
0 σχόλια

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0 (VIDEO)

ΑΕΚ - Πλατανιάς
Η επιστροφή της ΑΕΚ ήταν όπως έπρεπε! Πάρτι στον αγωνιστικό χώρο (3-0 τον Πλατανιά) και στις εξέδρες με περισσότερους από 30.000!

 Βάργκας, Γκάλο, Αραβίδης τα γκολ.


Δύο χρόνια οι οπαδοί της ΑΕΚ έζησαν έναν εφιάλτη, ο οποίος όμως τους έφερε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τους. Και αφού άντεξαν στα δύσκολα, τώρα θα το απολαύσουν.

Οπως απόλαυσαν την εμφάνιση της ομάδας τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εύκολη νίκη επί του Πλατανιά.

Κι αν το τρίποντο ήταν, ουσιαστικά, δεδομένο εκ των προτέρων, η καλή απόδοση της ΑΕΚ αν και δεν είναι ακόμη έτοιμη ήταν ένα ευχάριστο μήνυμα προς τον κόσμο της.

Ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο οι Κιτρινόμαυροι έβγαλαν αυτοματισμούς, είχαν τρεξίματα, απόλυτη οργάνωση στο παιχνίδι τους και ξέρουν ότι έχουν και τον χρόνο με το μέρος τους αφού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν μπει ακόμη. Εκπληκτικοί οι Γιόχανσον και Πλατέλλας, δείχνει να ανεβαίνει ο Τζιμπούρ (που βγήκε λόγω ενοχλήσεων), παράνοια στο ΟΑΚΑ όταν μπήκε αλλαγή στο 75' ο Μπουονανότε!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες (75' Μπουονανότε), Γιόχανσον, Βάργκας (66' Ανάκογλου), Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ (52' Μπαρμπόσα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (70' Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισλάβιεβιτς, Μαχαμάτ, Μενδρινός (55' Τσουράκης), Γκόμες (55' Ντίνας), Ανγκούλο.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top