5 Αυγ 2015
0 σχόλια

ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στο Σταφιδόκαμπο: Τιμήθηκε ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Ν.Καλογερόπουλος

Τιμήθηκε ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Ν.Καλογερόπουλος
Από το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο και τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης


Τον προικισμένο και πολυτάλαντο καλλιτέχνη, τραγουδοποιό, ηθοποιό, μουσικό, συγγραφέα, ένα δημιουργικό και ελεύθερο πνεύμα, τον γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας Νίκο Καλογερόπουλο, φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στο Σταφιδόκαμπο, στην πρεμιέρα των προβολών του για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

 Μετά από μεγάλες προσπάθειες του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου καθώς και φίλων του Σινεμά, το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ κάνει μια δυναμική επανεκκίνηση με προβολές ταινιών Ελλήνων σκηνοθετών με δωρεάν είσοδο και έτσι επέλεξε στην πρεμιέρα το τιμώμενο πρόσωπο να είναι ο Νίκος Καλογερόπουλος.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, έφτασε ίσως και τα 500 άτομα και ο κόσμος κατέκλυσε τον ειδυλλιακό χώρο του θερινού σινεμά του Σταφιδοκάμπου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση και φυσικά την ταινία του Καλογερόπουλου «ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ».

 Μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή.

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου
Διάβασε περισσότερα στο: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top