25 Αυγ 2015
0 σχόλια

Διάσελλα Κρεστένων: Το ξύλο ήταν συγγενικό...

Το ξύλο ήταν συγγενικό
Η συμπεριφορά του θείου ήταν αυτό που εξόργισε πατέρα και κόρη σε αγροτική περιοχή στα Διάσελλα Κρεστένων προχθές το απόγευμα και που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει ο θείος στο νοσοκομείο.


Ο 69χρονος θείος με μια βαριοπούλα ανά χείρας έσπασε την κλειδαριά της περίφραξης στο κτήμα του αδερφού του για να πιει νερό από βρύση εντός του κτήματος όπως υποστήριξε αργότερα στην Αστυνομία.

Όμως μέσα στο κτήμα βρισκόταν ο αδερφός του με την κόρη του και άλλους συγγενείς, έγινε αντιληπτός και ο 73χρονος αδερφός πήγε να ζητήσει το λόγο για την εισβολή αυτή.

Ο 69χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποπειράθηκε να χτυπήσει τον αδερφό του με τη βαριοπούλα και βλέποντας αυτό πατέρας και κόρη, αγρίεψαν και επιτέθηκαν στον 69χρονο.

Μάλιστα με ένα σχοινί τον έδεσαν χειροπόδαρα και ξυλοκόπησαν το θείο. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία που είχαν καλέσει νωρίτερα πατέρας και κόρη κατά την «εισβολή» για να μεταφερθούν όλοι στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί αλληλομηνύθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική. Με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ηλείας οι εμπλεκόμενοι στο σοβαρό αυτό οικογενειακό επεισόδιο αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ορίστηκε η δικάσιμος της υπόθεσης.

Πληροφορίες: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top