10 Αυγ 2015
0 σχόλια

Απόψε στα Μακρίσια Ηλείας o Πλούταρχος τραγουδά Στέλιο Καζαντζίδη

στα Μακρίσια Ηλείας o Πλούταρχος
H μεγάλη συναυλία για την 25η Γιορτή του απόδημου Ελληνισμού στο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη


Με ανυπομονησία περιμένουν οι χιλιάδες θαυμαστές του Στέλιου Καζαντζίδη και του Γιάννη Πλούταρχου, την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη στα Μακρίσια, όπου αναμένεται να συρρεύσει κόσμος όχι μόνο από την Ηλεία αλλά και από τους γύρω νομούς.

Στις 9.30 το βράδυ, στο πλαίσιο της 25ης Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στην σκηνή του Αι- Γιάννη και θα ερμηνεύσει σε πανελλήνια πρώτη αποκλειστικά τραγούδια από το ρεπερτόριο του Στέλιου Καζαντίδη, μια βραδιά αφιέρωμα στον λαϊκό βάρδο που τραγούδησε όσο κανείς τους καημούς του έλληνα και των ξενιτεμένων.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση της βραδιάς έχει ο εμπνευστής της Γιορτής ο ηθοποιός, στιχουργός και παραγωγός της Ελληνικής Ραδιοφωνίας  Γιάννης Τζουανόπουλος.

Η συναυλία έχει διεθνές αντίκτυπο καθώς θα μεταδοθεί από την «Φωνή της Ελλάδας», σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μιας και τον Στέλιο Καζαντζίδη τον λατρεύει και η Ελληνική ομογένεια, από το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και από όλους τους Περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ενώ η συναυλία θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει σε cd από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο ίδιος, βρίσκεται ως την τελευταία στιγμή σε εντατικές πρόβες και όπως δηλώνει περιμένει αυτή τη μεγάλη βραδιά πιο πολύ και από τον κόσμο, αφού με τον Καζαντζίδη έμαθε να τραγουδάει και είναι μεγάλη του τιμή που ο Γιάννης Τζουανόπουλος του εμπιστεύτηκε αυτή τη βραδιά.

Όλα είναι έτοιμα για την σπουδαία αυτή συναυλία στον Αι- Γιάννη όπου πρέπει να σημειώσουμε ότι για μια ακόμα φορά η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παράκληση του Γ. Τζουανόπουλου, επειδή αναμένεται κοσμοσυρροή, να προσέλθει ο κόσμος νωρίς γιατί η συναυλία θα ξεκινήσει γύρω στις 9.45 μμ, αφού θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις και η έναρξη δεν θα καθυστερήσει.

Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top